Contact met Vellianen

Leg contact met Vellianen in Leeuwarden. Vellianen helpt bedrijven en overheid hun business beter en slimmer te doen op een inspirerende manier. Vellianen geeft advies en neemt verantwoordelijkheid met interim managers, ondersteunt met business consultants, projectmanagers en interim managers en heeft slimme oplossingen.

Wij hebben brede ervaring in interim management. We hebben al veel IT projecten succesvol afgerond of weer op de rit gekregen. We hebben bij bedrijven IT management ingevuld en daarmee koers gegeven aan bedrijfsondersteunende IT strategie. We zorgen voor procesverbetering met Lean management, maar verzorgen ook maatwerk software ontwikkeling waarmee we de bedrijfsstrategie en marketingcampagnes ondersteunen.

We ondersteunen zowel overheid als MKB en grotere bedrijven met duurzame realisatie van doelen, bepalen van strategie, inrichten van processen en management van projecten. We zijn integer, betrouwbaar en betrokken. Vanuit Leeuwarden in Friesland richten we ons op bedrijven in Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord Holland, Flevoland en natuurlijk Friesland.

Kennismaken kost niets:
maak contact met Vellianen

Alle relaties beginnen met een eerste contact. Graag willen wij met u kennismaken. Meedenken over de vraag die u heeft is het minste wat we kunnen doen en iets dat we bovendien graag doen. Met alle kennis en ervaring die we beschikbaar hebben. Geheel vrijblijvend, uiteraard. Laat ons daarom vrijblijvend contact met u opnemen. We vertellen u graag over onze passie en uw mogelijkheden.

.

Naam *
person
Dit is een verplicht veld
E-mail *
email
Dit is een verplicht veld
Telefoonnummer *
phone
Dit is een verplicht veld
Bericht
create
Dit is een verplicht veld