Betrokken business consultant

Hoe weet je dat het slimmer kan, als je al jaren hetzelfde doet? De wijze waarop business wordt gedaan verandert, concurrenten veranderen, maatschappelijke impact verandert, maar ook de mensen in uw bedrijf veranderen. Het lijkt evident, maar het is goed om regelmatig naar strategie, organisatie en uitvoering te kijken. Zo houdt u de operatie strak op uw strategie. Onze frisse blik helpt. Onze business consultant helpt MKB en overheid bij de (her)ontwikkeling van een duurzame strategie en helpt die strategie realiseren met slimme, innovatieve oplossingen. Professioneel, flexibel en met focus op uw resultaat.

Consultant in supply chain management

Een Vellianen business consultant helpt ketenintegratie en supply chain management succesvol invoeren en optimaliseren. Supply Chain management of ketenintegratie is gericht op het optimaliseren van samenwerking van leverancier tot klant in de keten van een organisatie- of bedrijfskolom. Het gevolg hiervan is dat partijen in de keten over meer informatie beschikken waarop productie en planning kan worden afgestemd. Processen verlopen door automatisering veelal sneller. Hierdoor neemt klantwaarde toe, wordt verspilling verminderd, is er minder handmatig werk en kans op fouten en wordt efficiënter gewerkt.

business-consultant-ketenintegratie-procesverbetering-supply-chain-management-erp-crm-management-consultant-vellianen-leeuwarden-friesland

business-consultant-management-consultant-consulting-verandermanagement-supply-chain-management-ketenintegratie-vellianen-leeuwarden-friesland

Human resources consultant

In een veranderende wereld met vaste kern, flexibele schil, zzp’ers is het niet eenvoudig om een consequent en aansprekend HRM beleid te voeren. Een Vellianen Human Resources consultant adviseert en ondersteunt bij alle aspecten binnen een organisatie die te maken hebben met mensen. Of het om Human Resource strategie, werving, talent management, salaris diensten of arbeidsvoorwaardenbeleid gaat, onze business consultant ondersteunt het management bij koers en uitvoering.