Aandacht voor uw business

structureel resultaat door inspiratie van mensen

Hoe weet je dat het slimmer kan, als je al jaren hetzelfde doet? De wijze waarop business wordt gedaan verandert, concurrenten veranderen, maatschappelijke impact verandert, beschikbare methoden, technieken en tools veranderen maar ook de mensen in uw bedrijf veranderen. Wat verandert er bij u? Het lijkt evident, maar het is goed om regelmatig naar strategie, organisatie en uitvoering te kijken. Zo houdt u de operatie strak op uw strategie.

Onze frisse blik helpt daarbij. Onze consultants helpen MKB en overheid bij de (her)ontwikkeling van een duurzame strategie en helpen die strategie realiseren met slimme, innovatieve oplossingen. Professioneel, flexibel, met veel ervaring en vooral: met focus op uw resultaat. Onze business consultants geven advies over uw koers, helpen uw organisatie optimaliseren, denken mee over slimme automatisering, ontwikkelen de mensen in uw organisatie en zorgen voor werving van nieuwe medewerkers. Als het nodig is, zorgen we adequaat tijdelijk management. Zo versterken we bedrijven en organisaties in Friesland, Groningen en Noord-Holland, maar steeds vaker ook in de rest van Nederland.

Uw business staat centraal. Een Vellianen consultant helpt bij verbetering van uw business. Dat doen we vanuit een duidelijk visie: mensen bepalen het succes van organisaties én klanten bepalen het bestaansrecht van uw onderneming. Van groot belang is dat uw mensen capabel zijn, goed samenwerken, efficient van de tools gebruik maken en gericht zijn op de doelen van uw organisatie. Verder is het van belang voortdurend de toegevoegde waarde van uw producten en diensten voor klanten te ontwikkelen. Onze consultants houden focus op deze interactie tussen de binnen- en buitenwereld van uw organisatie. Want waar mensen bepalend zijn voor succes, zijn wij op ons best.

strategie

Analyse van uw strategie en het richten van organisatie, proces en tools op uw strategie. Meer focus. Meer resultaat.

procesverbetering

Procesverbetering door processen te versimpelen en in te richten op uw strategie. Slimme procesverbetering. Beter resultaat.

automatisering

Ontwikkeling van App’s en software voor procesondersteuning en ondersteuning klantcontact. Slimme software. Beter resultaat.

business consultant

Focus op uw business. Onze business consultant adviseert en ondersteunt u met business development, procesverbetering, lean management, productmanagement en automatisering.

interim manager

U heeft voor korte of langere tijd een manager nodig die uw business begrijpt, snel operationeel is en kan optimaliseren. Geen betweter, maar betrokken belanghebbende. Wij leveren snel een competente interim manager.

projectmanager

U wilt een project uitvoeren en bent op zoek naar een onafhankelijk projectmanager. Wij leveren een betrouwbare, ervaren en mensgerichte projectmanager.