Een bekende landelijke brancheorganisatie zocht een manier om uitdaging te bieden aan jong talent in hun organisatie. Daarnaast was er de wens om interne projecten beter te laten verlopen. Het op maat gesneden (Project) Vellianen Management Development programma was een attractieve mogelijkheid om het interne talent te inspireren, uit te dagen en voor langere tijd aan de organisatie te binden.

Ontwikkeling van management talent

In MKB en brancheorganisaties is het een grote uitdaging om managementtalent te vinden, uit te dagen en te binden. Ook en misschien juist wel in deze tijd. Net als veel andere bedrijven en organisaties worstelde de NVM met deze uitdaging. Binnen de brancheorganisatie worden veel projecten uitgevoerd. De projecten zijn divers van aard: onderzoeksprojecten, IT projecten, beleidsprojecten en projecten gericht op bedrijfs- en procesverbetering. Veel van de projecten worden in eigen beheer uitgevoerd. Het maatwerk management development programma van Vellianen was goed voor de deelnemende projectmanagers en de brancheorganisatie.

Wat maakt ons management development programma uniek?

Vellianen biedt overheid en MKB een praktisch management development programma met veel ervaring uit de dagelijkse praktijk. Naast klassikale bijeenkomsten is er gerichte en persoonsafhankelijke begeleiding. Zo haalt deelnemer en organisatie maximaal rendement uit het programma. Lees meer over onze aanpak.

Tijpoorten op de Eems
Afterpay