Software voor S-formulieren

Agenten en afvalinzamelaars in zeehavens hebben dagelijks te maken met de wet voorkoming verontreiniging schepen (Wvvs). Hierdoor moeten agenten de voorgenomen afval afgifte aan de havenbeheerder kenbaar maken, hebben de havenbeheerder een havenontvangsvoorziening georganiseert en rapporteren afvalinzamelaars de ingezamelde hoeveelheden aan de havenbeheerder. Voor dat laatste worden zogenaamde S-formulieren gebruikt met in de praktijk veel gedoe. Vellianen ontwikkelde daarom wasteconnect: software voor een snelle, slimme elektronische melding van S-formulieren.

Verbeter samenwerking

De wasteconnect software maakt samenwerking tussen agenten, afvalinzamelaars en havenbeheerders eenvoudiger. Agenten kunnen S-formulieren klaarzetten voor de afvalinzamelaar. Tijdens de afgifte kan de afvalinzamelaar het ingezamelde afval registreren op een mobiel device. Kapitein kan de afgifte op het device aftekenen. Na controle en eventuele verdere afwikkeling op kantoor, wordt het S-formulier elektronisch naar de havenbeheerder verzonden. Agent en kapitein krijgen op verzoek per mail een PDF van het S-formulier.

[ult_buttons btn_title=”LOGIN VOOR SCHEEPSAGENTEN” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fapp.vellianen.nl%2Ffmi%2Fwebd%2Fwasteconnect.fmp12|target:_blank|rel:nofollow” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” icon=”none” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” enable_tooltip=”yes” tooltip_text=”Bent u agent en hebt u een inlogcode voor Wasteconnect? Klik dan hier om in te loggen op Wasteconnect.”]

Bent u scheepsagent en heeft u nog geen login? Bel ons op 085 – 002 1202 of mail naar support@vellianen.nl

Klaarzetten S-formulier

Scheepsagenten zetten een inzamelverzoek klaar voor de afvalinzamelaar. De invoer is zo geoptimaliseerd dat het inzamelverzoek in een aantal seconden is klaargezet.

Plannen inzameling

De inzamelaar ontvangt het inzamelverzoek en maakt de planning. Wasteconnect stuurt een bericht naar de betreffende havendienst.

Inzameling

De inzamelaar zamelt in bij het schip en vult de ingezamelde stoffen in op zijn iPhone of iPad.

Ondertekening

Kapitein tekent het ingevulde S-formulier op de iPhone of iPad van de inzamelaar.

Versturen S-formulier

De kapitein ontvang het S-formulier als PDF in de email. Het systeem stuurt het elektronische S-formulier naar de havendienst.

Financieel afwikkelen

De Inzamelaar vult het S-formulier aan met de gegevens van de kopie factuur. Wasteconnect stuurt een bericht naar de betreffende havendienst.

Doordat veel belangrijke gegevens al vooringevuld zijn, hoeven uw mensen op lokatie alleen nog maar de ingezamelde stoffen te kiezen en de hoeveelheid in te vullen. Zo wordt een S-formulier indienen eenvoudig en lekker snel. Er is bovendien veel minder kans op fouten.

wasteconnect-slimme-software-elektronisch-s-formulieren-scheepsagent-afvalinzamelaar-havenbeheerder-vellianen-consultants

Wilt u meer informatie over de voordelen van Wasteconnect voor uw bedrijf? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Naam *
person
Dit is een verplicht veld
E-mail *
email
Dit is een verplicht veld
Telefoonnummer *
phone
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan