Download de white paper succesvol projectmanagement

verrassend inzicht, meer resultaat

We vertellen u niets nieuws als we u vertellen dat veel IT projecten mislukken. Regelmatig lezen we er over in de pers. Bijna 40% van de grootschalige IT projecten van de overheid mislukt zelfs zodanig dat het systeem nooit in gebruik wordt genomen. Dit bleek uit onderzoeksrapport van de ICT commissie van de Tweede Kamer eind 2014. Bij kleinere IT projecten mislukt nog steeds maarliefst 25% van de IT projecten.

Ernstig gefaald

Van de systemen die wel in gebruik genomen worden, heeft het project in bijna 50% van de projecten ernstig gefaald. Wat maakt IT projecten zo lastig succesvol af te ronden? Wat zijn lessons learned en hoe kunnen we bestaande projecten op tijd bijsturen en in nieuwe projecten voorkomen dat het opnieuw misgaat?

Hoe succesvol zijn uw IT projecten?

Vellianen heeft een behoorlijk aantal projecten succesvol afgerond en een duidelijk visie op succesvol projectmanagement. Geen ingewikkeld verhaal, maar een nuchtere, resultaatgerichte en vooral realistische aanpak.

Wilt u weten hoe uw IT projecten succesvol kunnen zijn? Ons white paper succesvol projectmanagement geeft een duidelijk beeld van belangrijke factoren die leiden tot projectsucces. Download de white paper gratis of neem contact op voor meer informatie. We lichten graag onze aanpak toe.